Česky English Deutsch

Parametrické vyhledávání

Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Blog > Získejte polohovací lavici zdarma ke každému nákupu stroje Unique!

Získejte polohovací lavici zdarma ke každému nákupu stroje Unique!



Datum konání:
1.5.2024

Vážení zákazníci,

jsme nadšeni, že vám můžeme představit jedinečnou příležitost, která vám umožní dosáhnout vašich fitness cílů! Máme pro vás novinku Grün Sport Unique a s ní spojenou skvělou akci!

Inovativní posilovací stroj Unique s polohovací lavicí KLASIK zdarma

Unique je posilovací stroj, který zaujme všechny nadšence pro fitness svou multifunkčností a ergonomickým designem. Jeho výhody se nyní ještě více rozšířily! K nákupu každého stroje Unique vám nyní jako dárek poskytneme naši polohovací lavici KLASIK v ceně 18.102,- Kč včetně DPH. Lavice rozšíří možnosti vašeho tréninku a zajistí maximální pohodlí při cvičení.

Proč si vybrat Grun Sport Unique s polohovací lavicí zdarma?Koláž cvičení UNIQUE 2.JPG

  • Univerzálnost: Unique nabízí širokou škálu cviků pro různé svalové skupiny díky kombinaci multipressu a protisměrných kladek. S polohovací lavicí můžete ještě lépe upravit úhel cviku podle vašich potřeb.
  • Kvalita: Grün Sport je synonymem pro kvalitu a spolehlivost. Unique i polohovací lavice jsou vyrobené tak, aby vyhovovaly i těm nejnáročnějším tréninkům
  • Komfort: S polohovací lavicí dosáhnete ještě většího komfortu během cvičení, což vám umožní dosáhnout optimálních výsledků.

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost!

Nyní je ten správný čas udělat rozhodnutí, které vám pomůže posunout se k lepší verzi sebe sama. Objednejte si Unique ještě dnes! S polohovací lavicí KLASIK zdarma získáte ještě více možností pro dosažení svých fitness cílů. Na veškeré vybrané adaptéry ke stroji Unique získáváte slevu 10%.

Tato akce platí pouze do konce měsíce května 2024, takže neváhejte a využijte této příležitosti k nákupu skvělého stroje s bonusovou polohovací lavicí.

Váš tým Grün Sport

 
Jak si můžete Unique včetně lavice KLASIK zdarma objednat? 
Můžete nám přímo z této stránky zaslat poptávku, napsat email na info@grunsport.cz, nebo zavolat na 377 955 405

Objednat